KATEGORIJE

Okrugli stol: Moje Marie Curie postdoc iskustvo

06.06.2022. / vijesti / eu projekti

U okviru otvorenog natječaja za MSCA Postdoktorske stipendije te nastavno na radionicu za pisanje projektnog prijedloga Postdoktorskih stipendija, koja će se održati 9. lipnja 2022. godine, Agencija za mobilnost i programe EU, u suradnji s hrvatskim poglavljem Marie Curie Alumni Associationa, organizira online okrugli stol „Moje Marie Curie postdoc iskustvo“.

Okrugli stol održat će se 13. lipnja 2022. godine u 10.00 sati putem Zoom platforme. Događaj će biti održan na engleskome jeziku, a program je dostupan na poveznici.

Cilj okruglog stola je predstaviti praktična iskustva hrvatskih istraživača, u pisanju, prijavi te implementaciji Marie Curie postdoktorskih stipendija. Događaj je namijenjen doktorandima te postdoktorskim istraživačima koji su zainteresirani za razvoj karijere putem djelovanja Marie Sklodowska-Curie, ali i izuzetna prilika za sve one istraživače koji neće biti u mogućnosti sudjelovati na prethodnoj radionici za pisanje projektnog prijedloga. 

Sudjelovanje besplatno, a broj mjesta ograničen. Prijava je moguća putem poveznice, a prijaviti se možete do petka 10. lipnja 2022. do 15.00 sati.

Izvor: hrvatski portal programa Obzor Europa

Skip to content