KATEGORIJE

Online info dan COST programa

17.06.2020. / vijesti / eu projekti

COST program održava online informativni dan u svrhu predstavljanja uloge COST-a u promociji i širenju istraživačke izvrsnosti, utjecaju COST programa te načinu prijave i sudjelovanja u COST Akcijama.

Info dan će se održati 23. lipnja 2020. od 10:30 – 12:00 na COST YouTube kanalu  te putem Zoom platforme. Sudjelovanje je besplatno i otvoreno svima, a sva pitanja tijekom info dana mogu biti poslana ovdje.

Više informacija o info danu, kao i dnevni red, možete pronaći na sljedećoj poveznici.

Europska suradnja u znanosti i tehnologiji (COST) financijska je organizacija namijenjena stvaranju istraživačkih mreža, pod nazivom COST akcije. Spomenute akcije nude otvoren prostor za suradnju među znanstvenicima diljem Europe (i šire) dajući poticaj istraživačkom napretku i inovacijama.

COST akcije podržavaju umrežavanje znanstvenika i znanstvenica u svim znanstvenim područjima, stavljajući poseban naglasak na interdisciplinarnost. Akcije podrazumijevaju razmjenu znanja i iskustva i to u sklopu konferencija, treninga, radionica, kao i kratkih znanstvenih posjeta. Poseban naglasak COST programa stavljen je na mlade istraživače i istraživačice nudeći im priliku za umrežavanje i stjecanje iskustva na početku znanstvene karijere.

Skip to content