KATEGORIJE

Online informativni dan COST programa

21.02.2024. / vijesti / eu projekti

Europska suradnja u znanosti i tehnologiji (eng. European Cooperation in Science and Technology – COST) organizira online informativni dan 27. ožujka 2024. godine s početkom u 10:00 sati, putem Zoom platforme, tijekom kojeg će se svim zainteresiranim sudionicima predstaviti mogućnosti sudjelovanja u aktivnostima koje se provode u sklopu COST programa. Radni jezik je engleski.   

Informativni događaj otvoren je za sudjelovanje svim zainteresiranim istraživačima i inovatorima, neovisno o karijernom stadiju i području istraživanja, a posebno mladim istraživačima.

Cilj informativnog dana je podići svijest o misiji, ulozi, ciljevima i mogućnostima COST programa te informirati istraživačku zajednicu o tome kako se uključiti u COST akcije, kako prijaviti COST akciju i koje su prednosti sudjelovanja u aktivnostima u sklopu Programa.

Za sudjelovanje je potrebna prethodna registracija kako biste dobili Zoom poveznicu za pridruživanje webinaru.

Program događaja, informacije o načinu registracije, kao i drugi tehnički detalji dostupni su na službenoj stranici COST programa.

Za sva dodatna pitanja o COST programu ili održavanju informativnog dana možete se obratiti na e-mail adresu cost_CNC@mzo.hr.

Poster informativnog dana

Izvor: Ministarstvo znanosti i obrazovanja

Skip to content