KATEGORIJE

Online informativni dan: Europski istraživački prostor u kontekstu natječaja i povezanih inicijativa

20.06.2024. / vijesti / CPP

Informativni dan programa Obzor Europa pod nazivom Europski istraživački prostor u kontekstu natječaja i povezanih inicijativa održat će se 2. srpnja 2024. od 9 do 12 sati. Informativni dan organizira Agencija za mobilnost i programe EU u suradnji s Ministarstvom znanosti, obrazovanja i mladih. Prijaviti se možete preko sljedeće poveznice (pod događanje potrebno je odabrati Informativni dan Europski istraživački prostor u kontekstu natječaja i povezanih inicijativa). Prijave su otvorene do 27. lipnja 2024. Informativni dan održat će se u online obliku putem platforme MS Teams.

Cilj je informativnog dana pružiti najvažnije informacije o otvorenim natječajima iz područja Europskog istraživačkog prostora (EIP, eng. European Research Area, ERA) u sklopu područja Širenja sudjelovanja i Europskog istraživačkog prostora. Informativni dan fokusirat će se na pozive specificirane u WIDERA radnom programu za razdoblje 2023.-2025., uz naglasak na poziv Talent ecosystems for attractive early researcher careers – pilot HORIZON-WIDERA-2024-ERA-02-03.

U drugom dijelu informativnog dana predstavit će se primjeri dobre prakse, među kojima i projekt SECURE sa Sveučilišta u Rijeci.

Više informacija i program informativnog dana pronađite na sljedećoj poveznici.

Skip to content