KATEGORIJE

Online informativni dan za MSCA Poslijedoktorske stipendije

07.05.2024. / vijesti / CPP

Agencija za mobilnost i programe EU organizira online informativni dan za MSCA Poslijedoktorske stipendije koji će se održati 17. svibnja 2024. od 10 do 13 sati putem Zoom platforme. Za sudjelovanje je potrebna prijava preko sljedeće poveznice, pritom se pod događanje odabire “Informativni dan MSCA Postdoktorske stipendije, 17. svibnja 2024”. Prijave su moguće do 15. svibnja.

Na informativnom danu predstaviti će se pravila natječaja Postdoktorskih stipendija, mogućnosti za mentore, proces evaluacije i korisni savjete za pisanje projektnog prijedloga, mogućnost financiranja putem Pečata izvrsnosti te mogućnosti umrežavanja za poslijedoktorande i znanstvene organizacije. Uz to, predstavit će se hrvatski istraživači koji su bili uspješni na prethodnom pozivu.

Informativni dan namijenjen je postdoktorskim istraživačima koji razmišljaju o prijavi MSCA Postdoktorskih stipendija, ali i svim ostalima koji su zainteresirani za poziv kao što su potencijalni mentori, administrativno osoblje ili predstavnici privatnog sektora.

Više informacija i program događanja pronađite na sljedećoj poveznici.

Skip to content