KATEGORIJE

Online radionica “Kako iskoristiti prednosti “Widening” programa Obzor Europa“

25.04.2022. / vijesti / eu projekti

Dana 26. travnja 2022. godine od 10 do 12 sati održat će se online radionica „Kako iskoristiti prednosti „Widening“ programa Obzor Europa“ namijenjena hrvatskim i slovenskim istraživačima.

Radionicu organiziraju Francuski institut u Hrvatskoj i Francuski institut u Sloveniji uz podršku Izvršne agencije za istraživanje (REA) Europske komisije i Veleposlanstva Francuske u Austriji.

Za vrijeme događanja, svim sudionicima će, uz predstavljanje jačanja suradnje s Francuskom, biti predstavljeno Širenje sudjelovanja (eng. widening) u sklopu programa Obzor Europa, prvenstveno usmjerenog prema državama članicama koje ostvaruju lošije rezultate u području istraživanja i inovacija, a među njih spada i Hrvatska. Svim sudionicima bit će predstavljene relevantne informacije o procesu uspješne prijave projektnog prijedloga za pozive iz područja Širenja sudjelovanja, realizirani projekti te razmjena iskustva postojećih korisnika u sklopu francusko-hrvatske i francusko slovenske suradnje.

Program događanja je dostupan ovdje, a prijaviti se možete na sljedećoj poveznici.

Ovim putem Vas još jednom pozivamo da sudjelujete na informativnom danu Europske komisije iz područja Širenja sudjelovanja i jačanja Europskog istraživačkog prostora, o čemu više možete saznati ovdje.

Izvor: hrvatski portal programa Obzor Europa

Skip to content