KATEGORIJE

Osmislite svoj događaj povodom Dana Erasmusa 2019.

12.07.2019. / vijesti / eu projekti

Agencija za mobilnost i programe Europske unije poziva sve korisnike programa Erasmus+ da se priključe međunarodnoj proslavi Dana Erasmusa 2019., čija je svrha javnosti približiti mogućnosti, primjere dobre prakse i uspješne priče najvećeg programa Europske unije u području obrazovanja, osposobljavanja, mladih i sporta.

Ovogodišnji Dani Erasmusa (Erasmus Days) obilježavat će se od 10. do 12. listopada, kada će korisnici i svi zainteresirani imati priliku saznati za dobrobiti programa Erasmus+ i inspirirati se njegovim pozitivnim i korisnim stranama.

Agencija poziva sve bivše i sadašnje korisnike, ustanove, organizacije, udruge, mreže i inicijative koje žele sudjelovati u obilježavanju Dana Erasmusa da osmisle, organiziraju i prijave događaj koji će u najširem smislu predstaviti sve prednosti, koristi i posebnosti programa Erasmus+. Događaji se mogu prijaviti na sljedećoj poveznici do 9. listopada u 12 h.

Dani Erasmusa nisu tematski ograničeni, a poželjno je što veće uključivanje bivših korisnika u komunikacijske aktivnosti o programu.

Koordinaciju hrvatskog dijela manifestacije vodit će Agencija za mobilnost i programe Europske unije, a više o hrvatskom dijelu programa i dodatne informacije o postupku prijave možete pronaći na poveznici.

Skip to content