KATEGORIJE

Otvoren poziv za predlaganje YUFE Challenge izazova

23.05.2023. / vijesti / inovacije

U okviru europskog projekta YUFE (Young Universities for the Future of Europe), mreže 10 europskih sveučilišta, otvoren je novi poziv za dostavu izazova za tzv. YUFE Challenge timove.

Ako imate ideju, izazov ili problem – društvene, tehnološke ili znanstvene prirode – koji biste ponudili na rješavanje međunarodnim i multidisciplinarnim timovima studenata iz 10 članica YUFE mreže, pozivamo vas da ga prijavite Centru za inovacijske inicijative Sveučilišta u Rijeci, dostavom popunjenog obrasca na adresu e-pošte inovacije@uniri.hr, najkasnije do ponedjeljka 12. lipnja.

Zaprimljeni izazovi evaluirat će se do kraja mjeseca, a oni odabrani provodit će se naredne akademske godine, u kontinuiranom trajanju od 90 dana, tijekom kojih će studenti uz stručno vodstvo, te uz sudjelovanje predlagatelja izazova, raditi na osmišljavanju rješenja zadanih izazova.

Više detalja o YUFE Challenge timovima i drugim YUFE aktivnostima iz područja poduzetništva i inovacija dostupno je na mrežnim stranicama YUFE mreže.

Skip to content