KATEGORIJE

Otvorena registracija događaja za Dane Erasmusa 2024.

14.06.2024. / vijesti / eu projekti

Otvorena je registracija za ovogodišnje Dane Erasmusa (Erasmus Days), godišnje proslave programa Erasmus+, koji će se održati tijekom listopada.

Na prošlogodišnjem 7. izdanju Dana Erasmusa u Hrvatskoj, prigodno održanih u znaku Europske godine vještina, osmišljeno je rekordnih 243 događanja (u odnosu na 221 događanje prethodne godine) diljem zemlje, a organizirali su ih korisnici programa Erasmus+ kako bi predstavili svoje projekte i njihove rezultate te inspirirali potencijalne korisnike na uključivanje u Erasmus. Događanja su održana u obliku radionica, izložbi, prezentacija, kvizova, okruglih stolova, dana otvorenih vrata, snimanja podcasta, gostovanja u medijima, različitih susreta i drugih aktivnosti.

Ovogodišnji 8. Dani Erasmusa održat će se od od 14. do 19. listopada 2024. godine, a planirana događanja je potrebno upisati do 14. listopada na pretraživu međunarodnu kartu događanja.

Više informacija, kao i vizuali koji se mogu koristiti u promociji aktivnosti te kontakt podrške dostupni su na poveznici.

Izvor: Portal Agencije za mobilnost i programe EU

Skip to content