KATEGORIJE

Otvorena završna izložba polaznika radionica slikarstva na Sveučilištu za 3. dob

01.06.2023. / vijesti / treća dob

Otvorenjem završne izložbe te podjelom potvrda o pohađanju jučer je (srijeda, 31. svibnja 2023. godine), na Akademiji primijenjenih umjetnosti, završen ovogodišnji proljetni ciklus predavanja Sveučilišta za 3. dob.

Završene cikluse predavanja pohađalo je više od ukupno 70 polaznica i polaznika.

Na Učiteljskom fakultetu su kroz travanj i svibanj održani po prvi puta ciklusi predavanja iz informatike “Praktična infomratika” pod vodstvom predavača Dejana Ljubobratovića mag. educ. math. et inf. s Fakulteta informatike i digitalnih tehnologija Sveučilišta u Rijeci. Ukupno je cikluse završilo više od 30 polaznica i polaznika s područja Primorsko-goranske županije.

Kroz travanj i svibanj su se već tradicionalno održali ciklus slikarskih radionica. Radi povećanog interesa organizirane su čak četiri grupe; dvije grupe početnog slikarstva te dvije grupe naprednog slikarstva. Voditelji radionica su bili asistenti Toni Živković i Omar Lović s Akademije primijenjenih umjetnosti Sveučilišta u Rijeci.

Prije ljetne pauze, održat će se, od ponedjeljka 5. lipnja 2023. još i ciklus predavanja iz pčelarstva “Uvod u pčelarstvo” pod vodstvom predavača Tomislava Pavlešića, dipl. ing. agr.

Program Sveučilišta za 3.dob provodi Sveučilište u Rijeci uz podršku Grada Rijeke.

Svi zainteresirani za priključivanje programu mogu se javiti mailom na 3dob@uniri.hr.

Skip to content