KATEGORIJE

Otvorene prijave za Europske dane istraživanja i inovacija

03.09.2020. / vijesti / eu projekti

Europski dani istraživanja i inovacija središnji su događaj Europske komisije vezan uz istraživanje i inovacije. Ovaj događaj okuplja političare, istraživače, poduzetnike i javnost kako bi raspravljali i oblikovali budućnost istraživanja i inovacija u Europi i šire. Ove godine održavaju se u potpunosti online i to od 22. – 24. rujna 2020.

Europski dani istraživanja i inovacija jedinstvena su prilika za raspravu o istraživanju i inovacijama u Europi i to neposredno prije pokretanja novog programa Obzor Europa (sljedećeg programa za istraživanje i inovacije) i revitaliziranog Europskog istraživačkog prostora.

Tijekom tri dana intenzivnog oblikovanja zajedničkih politika, panela koji potiču na razmišljanje i prilika za pronalaženje partnera možete doprinijeti politikama i financiranju istraživanja i inovacija koje mogu pomoći na putu ka zelenoj, digitalnoj i fleksibilnoj budućnosti Europe. Program možete provjeriti na poveznici.

Prijaviti se možete ovdje, a sudjelovanje je besplatno. Sudjelovati možete sa svog računala putem mrežne platforme, a ovdje možete saznati dodatne informacije o sudjelovanju.

Za više informacija posjetite službene stranice Europskih dana istraživanja i inovacija.

Skip to content