KATEGORIJE

Otvorene prijave za studij Farmacije na Sveučilištu u Rijeci

06.07.2021. / vijesti / o sveučilištu

S ponosom objavljujemo da su otvorene prijave za studijski program integriranog sveučilišnog studija Farmacija. Riječ je o zajedničkom studiju Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci i Odjela za biotehnologiju Sveučilišta u Rijeci u trajanju od 5 godina. Ukupna upisna kvota za državljane EU iznosi 30 studenata. Informacije o mogućnostima prijava dostupne su na portalu Postani student ( link ).

Sveučilište u Rijeci zahvaljuje  svima koji su sudjelovali u osnivanju studija Farmacije i u tom procesu ističemo važnost dobre međuinstitucijske suradnje koja je ostvarena između Farmaceutsko-biokemijskog  fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Jadran galenskog laboratorija, Medicinskog Fakulteta Sveučilišta u Rijeci, Odjela za biotehnologiju Sveučilišta u Rijeci, Hrvatsko ljekarničke komore i Hrvatskog farmaceutskog društva institucija koje su bile prisutne od samog pokretanja procedure osnivanja studijskog programa Farmacije.

Tekst Natječaja za upis u I. godinu integriranog preddiplomskog i diplomskog studija Farmacija u 2021./2022. dostupan je u rubrici Upisi na preddiplomske studije i natječaji na poveznici.

Skip to content