KATEGORIJE

Otvorene prijave za Winter School Of Research Commercialisation

17.11.2020. / vijesti / eu projekti

Farmaceutsko-biokemijski fakultet i Centar za istraživanje, razvoj i transfer tehnologije Sveučilišta u Zagrebu organiziraju Winter School of Research Commercialisation – Winter School Week 2020online zimsku školu koja je namijenjena studentima, doktorandima, znanstvenim novacima, istraživačima i svim zainteresiranima za stvaranje novih rješenja u zdravstvu.

Winter School of Research Commercialisation traje od 24. do 28. studenog, a cilj joj je pružiti podršku i poticajno međunarodno okruženje u kojem sudionici mogu predstaviti inovacije proizašle iz njihovih istraživanja, dobiti povratne informacije i uspostaviti vrijedne poslovne i akademske kontakte za budućnost.

Winter School of Research Commercialisation odvijat će se putem različitih mrežnih seminara i tečajeva, a prijaviti se možete za pojedine tečajeve ili za program u cijelosti. Na kraju škole sudionici će dobiti certifikate, a da bi ostvarili pravo na certifikat, moraju sudjelovati u najmanje dvama mrežnim seminarima i u dvodnevnom kratkom tečaju.

Radni jezik zimske škole je engleski, a za sudjelovanje je potrebna registracija. Više o zimskoj školi možete doznati na službenoj stranici Winter School of Research Commercialisation, a prijaviti se možete ovdje.

Skip to content