KATEGORIJE

Otvorene prijave za YERUN Open Science Awards

22.11.2022. / vijesti / YERUN

Nadovezujući se na prošlogodišnji uspjeh YERUN sa zadovoljstvom objavljuje da su otvorene prijave za drugo izdanje nagrada za otvorenu znanost!

YERUN-ove nagrade za otvorenu znanost (YERUN Open Science Awards) nastoje potaknuti i nagraditi inicijative otvorene znanosti na svim sastavnicama u mreži. Ako ste istraživač ili član osoblja s partnerskog sveučilišta i pokrenuli ste aktivnost o otvorenoj znanosti na matičnoj ustanovi, nemojte propustiti priliku za prijavu!

YERUN nagrađuje inicijative koje podržavaju znanstvenu zajednicu da usvoji i implementira načela otvorene znanosti u svom radu, a koje provode istraživači i/ili administrativno osoblje ili stručne službe (u timovima ili pojedinačno).

Pobjednici će svojoj instituciji/odjelu donijeti novčanu nagradu, koja će se koristiti za daljnji razvoj postojeće inicijative ili provedbu nove inicijative o otvorenoj znanosti.

Cjeloviti tekst poziva dostupan je na poveznici, a prijave su otvorene do 21. prosinca 2022. u 23:59 (CET). Dobitnici će biti objavljeni u veljači 2023.

Skip to content