KATEGORIJE

Otvorene prijave za YERUN Research Mobility Awards 2022

14.06.2022. / vijesti / YERUN

Istraživač/istraživačica ste, tek na pragu znanstvene karijere i u potrazi za međunarodnom istraživačkom suradnjom? Ne propustite priliku i prijavite se za ovogodišnji YERUN Research Mobility Awards!

YERUN Research Mobility Awards (YRMA) novčane su potpore namijenjene mladim istraživačima (studentima doktorskih i postdoktorskih studija) čiji stupanj obrazovanja odgovara Euraxessovu istraživačkom profilu R1 i R2 (doktorandi, postdoktorandi ili istraživači koji još nisu potpuno samostalni ili imaju do 8 godina radnog iskustva nakon završetka doktorata). Prijaviti se mogu svi mladi znanstvenici sa sveučilišta iz mreže YERUN, a cilj je potaknuti istraživače da uspostave nove oblike suradnje – u fizičkom i virtualnom formatu.

Ove godine dodijelit će se najviše 40 potpora u iznosu od 1.000,00 eura (za troškove uspostave i provedbe fizičke ili virtualne suradnje).

Za prijavu je potrebno registrirati se na platformi za online prijavu i poslati sve tražene dokumente najkasnije do 12. srpnja 2022. u 23:59 (CEST). Dobitnici će biti objavljeni krajem rujna.

Kako biste što bolje pripremili svoju prijavu, YERUN je pripremio i ogledni primjer, koji odražava strukturu internetske platforme putem koje ćete službeno podnijeti svoju prijavu. Također možete bolje razumjeti kako će se svaki dio ocjenjivati.

Više informacija i kontakti nalaze se na službenoj stranici YERUN-a.

Skip to content