KATEGORIJE

Otvorene pretprijave na YUFE Minors

21.03.2024. / vijesti / studenti

Zadovoljstvo nam je pozvati vas na pretprijavu na YUFE Minors koji će biti održan u prvom semestru 2024:/2025. akademske godine. YUFE Minors je mikrokvalifikacija od 30 ECTS-a, koja predstavlja kombinaciju akademskog sadržaja i projekta koji se temelji na izazovima, a isporučuje ih više YUFE sveučilišta u istom semestru. Više informacija o YUFE Minors kao konceptu možete pronaći na slijedećoj poveznici.
 
Prilikom donošenja odluke o tome za koji YUFE Minor se prijaviti, možete provjeriti pojedinosti YUFE Minora koji su trenutno u ponudi, a koji su dostupni u YUFE Virtualnom Kampusu. Ljubazno vas molimo da izrazite svoj interes za pridruživanje jednom od ovih Minora putem slijedeće prijavnice, najkasnije do 25. ožujka 2024.

Imajte na umu da je mobilnost na YUFE sveučilište koje ugošćuje Minor sastavni dio Minor programa, zbog čega ćete kasnije biti zamoljeni da se prijavite na poseban poziv kako biste osigurali financiranje svoje studijske mobilnosti u inozemstvu. Poziv za YUFE mobilnost će biti objavljen 2. travnja 2024. na mrežnim stranicama Sveučilišta u Rijeci.

Nakon što ste osigurali potporu za mobilnost, bit ćete pozvani da dovršite svoju prijavu, prijavom u YUFE Virtualnom Kampusu.

Ako iz bilo kojeg razloga ne možete dobiti Erasmus stipendiju za mobilnost, kontaktirajte nas izravno kako bismo razgovarali o alternativnim opcijama.
 
Stojimo na raspolaganju za sva dodatna pitanja koja imate vezano uz vašu prijavu.
Kontakt: admission.yufe@uniri.hr

Skip to content