KATEGORIJE

Planovi natječaja Strukturnih fondova za 2020. godinu

17.06.2020. / vijesti / eu projekti

EUROPSKI SOCIJALNI FOND

Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava, Upravljačko tijelo za Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. objavilo je izmjenu plana objave poziva na dostavu projektnih prijedloga za 2020. godinu u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.

Za vas smo izdvojili pozive za dostavu projektnih prijedloga na koje bi se, prema opisu prihvatljivih korisnika (prijavitelja ili partnera), zasigurno imale pravo prijaviti sastavnice Sveučilišta u Rijeci:

  • Popularizacija STEM-a (uloga: partner), indikativni datum objave natječaja: svibanj 2020.
  • Poticanje obrazovanja odraslih i cjeloživotno učenje (uloga: prijavitelj), indikativni datum objave natječaja: rujan 2020.
  • Druga prilika za stjecanje kvalifikacija u visokom obrazovanju (uloga: prijavitelj), indikativni datum objave natječaja: prosinac 2020.
  • Unapređenje kvalitete obrazovanja odraslih kroz razvoj i provedbu HKO-a (uloga: prijavitelj), indikativni datum objave natječaja: prosinac 2020.

Napominjemo kako u planu postoje i drugi natječaji na koje će se ustanove visokog obrazovanja potencijalno moći prijaviti, ali iz objavljenog popisa prihvatljivih korisnika nije razvidno hoće li npr. obrazovne ustanove ili ustanove u području rada s mladima obuhvaćati i sveučilišta / fakultete tj. kako će iste biti definirane uputama za prijavitelje. Stoga vas pozivamo da pročitate cjeloviti plan te pratite daljnje informacije vezane uz natječaje koji vas potencijalno zanimaju.

EUROPSKI FOND ZA REGIONALNI RAZVOJ

U godišnjem planu poziva na dostavu projektnih prijedloga sufinanciranih iz Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija‟ 2014.-2020. predviđena su svega 4 natječaja, od čega niti jedan nije u području znanosti i obrazovanja.

Skip to content