KATEGORIJE

Počela registracija događaja za Dane Erasmusa 2021.

10.06.2021. / vijesti / eu projekti

Dani Erasmusa (Erasmus Days), prigodna godišnja proslava programa Erasmus+, najvećeg programa Europske unije namijenjenog obrazovanju, osposobljavanju, mladima i sportu, održat će se 14., 15. i 16. listopada 2021
Prilika je to za sve korisnike programa da promoviraju projekte koje su proveli ili u njima sudjelovali te da pokažu rezultate i podijele s drugima svoje Erasmus iskustvo.

Registracija događaja započela je 1. lipnja. Događaje je potrebno upisati na međunarodnu kartu na službenoj EU mrežnoj stranici. Za pomoć i podršku obratite se na e-mail pr@mobilnost.hr.

Prošle godine erasmusovci iz Hrvatske održali su rekordan broj događaja – 105! Među organizacijama iz Hrvatske koje su se uključile bili su dječji vrtići, osnovne i srednje škole, visokoobrazovne ustanove i nevladine organizacije.
Erasmus dani 2020. godine održani su u više od 80 zemalja svijeta na oko 5000 raznovrsnih događaja, a više o događajima možete saznati na poveznici.

Sve informacije i novosti o Erasmus Danima u Hrvatskoj možete pronaći na stranicama Agencije za mobilnost i programe Europske unije.

Skip to content