KATEGORIJE

Pomoć studentima i njihovim obiteljima iz područja pogođenih potresima

04.01.2021. / vijesti / sveučilište i društvo

Poštovane kolegice i kolege,

ovih dana, suočeni s razornim potresom koji je zahvatio područje Petrinje, Siska i Gline, Sveučilište u Rijeci, zajedno sa Studentskim zborom Sveučilišta u Rijeci, pokrenulo je niz aktivnosti pružanja pomoći unesrećenima tako da kroz Volontersku mrežu prikuplja materijalnu pomoć i u koordinaciji s Ravnateljstvom civilne zaštite Republike Hrvatske najnužnije potrepštine šalje na ugrožena područja. Koliko smo upoznati i sastavnice, svaka na svoj način, doprinose – na čemu smo vam zahvalni.

Želja nam je proširiti pomoć i pružiti podršku našim studentima i njihovim obiteljima kako bi što lakše prebrodili posljedice katastrofalnog potresa.

Od iznimne važnosti nam je organizirano pomoći svim našim studentima i njihovim obiteljima, bilo da se radi o materijalnoj pomoći, medicinskoj pomoći, pomoći u smještaju, podršci za praćenje nastave, osiguravanju računala za studentske potrebe i/ili druge potrebe. Namjera nam je, u suradnji sa Studentskim zborom Sveučilišta u Rijeci, formirati Fond za potporu studentima iz potresom zahvaćenih područja.     

Molimo vas da nam se javite do 15. siječnja 2021. putem obrasca kojemu možete pristupiti ovdje.

Skip to content
Virtualna sova UNIRI