KATEGORIJE

Ponude laptopa za studente i djelatnike

03.08.2020. / vijesti / studenti

Sveučilištu u Rijeci, uslijed COVID-19 krize osiguralo je povoljnije mogućnosti nabavke opreme za studente i nastavnike. Pripremili smo dvije ponude koje možete vidjeti u nastavku:  

PONUDA 1. Sveučilište u Rijeci u suradnji s Hrvatskim Telekomom pripremilo je ponudu laptopa za studente i djelatnike UNIRI-a. Uređaji su dostupni u 3 konfiguracije: odlična specifikacija za svakodnevni rad (best buy) HP 250 G7; potom snažnija dizajnerska konfiguracija Huawei Matebook 13, te gaming stanica HP Pavilion Gaming, ali baš svaka sadrži i Windows Home licencu kako bi bezbrižno koristili novo PC računalo. 
Ovu posebnu ponudu osigurao nam je https://www.hrvatskitelekom.hr/noindex/ponuda-za-uniri, te su istaknute cijene neovisne od THT usluga (tarifa) i vrijede isključivo kao promo cijene za UNIRI zaposlene I studente.

Kako kupiti? proučite ponuđene konfiguracije i onu koja odgovara Vašim potrebama, kliknite na Odaberite što će otvoriti kratki zahtjev za kupnju na stranicama ponuđača, i u najkraćem mogućem vremenu (tek nakon 6.8 kad je početak akcije) uslijedit će kontakt od strane prodajnog agenta THT-a kako bi dogovorili kupnju i besplatnu isporuku na željenu adresu (HP250 dostupan za isporuke od 6. 8. 2020. , a druga dva laptopa iza 25. 8. 2020.)

Pristup prodajnom agentu moguće je isključivo na definirani način uz preporuku odabira WEB kao kanala prodaje, zbog epidemiološke situacije i posebne ponude za UNIRI. Molimo Vas nemojte kontaktirati druga prodajna mjesta THT-a jer im ova posebna UNIRI ponuda nije dostupna.  

UPUTA: U slučaju odluke o kupnji biti će potrebno dostaviti identifikaciju pripadnosti UNIRI: za studente uslikate studentsku identifikacijsku karticu (X-icu), a zaposlenici UNIRI zaposleničku karticu. U razgovoru sa prodajnim agentima koji će Vas kontaktirati moguće je odabrati i usluge na najboljoj mreži u Hrvatskoj* te Vas tada očekuju dodatne pogodnosti!  

*u skladu s Ookla Speedtest Awards te mjerenjima brzina internetskih mreža koje su proveli korisnici, Hrvatski Telekom ima najbržu i najbolje pokrivenu mobilnu mrežu u Hrvatskoj.

PONUDA 2. 

Sveučilištu u Rijeci FILEX d.o.o. dostavio je ponudu za Apple uređaje koju možete preuzeti OVDJE

Prema navedenoj ponudi zaposlenici i studenti mogu kontaktirati FILEX d.o.o na broj telefona ili e-mail koji se nalazi na ponudi.

Skip to content