KATEGORIJE

Odabrano idejno rješenje vizualnog identiteta logotipa Doktorske škole

07.03.2022. / vijesti / doktorska škola

Na Natječaj za izradu vizualnog identiteta – logotipa Doktorske škole Sveučilišta u Rijeci ukupno je pristiglo 6 prijava s više vizualnih rješenja.

O pristiglim prijavama odlučivalo je Povjerenstvo u sastavu:

prof. dr. sc. Gordan Jelenić, prorektor za znanosti i umjetnost

prof. dr. sc. Igor Prpić dr. med., predstojnik Doktorske škole

Jana Ažić  mag. cult., voditeljica Studentskog kulturnog centra

Povjerenstvo je donijelo jednoglasnu odluku o najboljem idejnom prijedlogu vizualnog identiteta logotipa za Doktorsku školu Sveučilišta u Rijeci (u daljnjem tekstu: DŠ UNIRI), u svrhu upotrebe na svim on-line i off-line promidžbenim materijalima (memorandum, plakati, letci, brošure, monografije, internetska stranica i dr.).

Prema mišljenju Povjerenstva najbolje rješenje je izradila Valentina Beg, studentica Akademije primijenjenih umjetnosti Sveučilišta u Rijeci.

Odabrani vizualni identitet: Valentina Beg

Povjerenstvo se u odluci vodilo smjernicama za izbor vizualnog identiteta logotipa, koje su bile propisane Natječajem za izradu prijedloga rješenja logotipa i vizualnog identiteta DŠ UNIRI.

Odabrano rješenje je u najvećoj mjeri na kvalitetan i komunikacijski jasan način odgovorilo na smjernice postavljenih u raspisu natječaja. Rješenje pokazuje najveću dozu profesionalnosti razvidnu kroz priloženi prijedlog knjige standarda.

Zahvaljujemo se svim autoricama i autorima na dostavljenim idejnim rješenjima.

Skip to content