KATEGORIJE

Poziv na AI hackathon – Idiap Create Challenge

23.04.2024. / vijesti / inovacije

Idiap, švicarski istraživački institut aktivan u području umjetne inteligencije, sa sjedištem u Martignyu u Švicarskoj, otvorio je poziv za devetodnevni AI hackathon pod nazivom Idiap Create Challange.

Idiap Create Challenge (ICC) ove će se godine održati od 20. do 28. kolovoza 2024. godine u Ideapovom inkubatoru IdeArk. Hackathon je namijenjem punoljetnim programerima, AI istrživačima i dizajnerima koji žele, koristeći AI tehnologije, transformirati inovativne ideje u  radni demo ili  prototip. Prijaviti se mogu pojedinci, ali i start-up tvrtke s manje od 20 zaposlenika.

ICC pruža mogućnosti umrežavanja, osigurava uredski prostor, razvoj tehničkih vještina, mentorstvo stručnjaka za umjetnu inteligenciju i tima za istraživanje i razvoj, vidljivost i društvene aktivnosti. Odabrani sudionici imat će osiguran smještaj te doručak, ručak i večeru, dok troškove putovanja snose sami.

Rok za prijavu je 1. svibnja 2024. godine, a više informacija o ICC-u moguće je doznati na mrežnim stranicama hackatona ili u direktnom kontaktu s organizacijskim timom putem e-maila.

Skip to content