KATEGORIJE

Poziv na HERItage video konferenciju

03.06.2020. / vijesti / eu projekti

Sveučilište u Rijeci, u suradnji s Ministarstvom znanosti i obrazovanja te u okviru predsjedanja Republike Hrvatske Vijećem EU, organizira video konferenciju pod nazivom „The Role of Cultural Heritage in Socio-Economic Development and Preservation of Democratic Values – HERItage“ koja će se održati od 15. do 18. lipnja 2020. na platformi Zoom.

Konferencija, koja se u svojem izvornom obliku trebala održati od 11. do 13. ožujka 2020., financira se sredstvima Europske unije iz programa „Obzor 2020.” Zbog pandemije koronavirusa izvorna trodnevna konferencija, s više od 300 govornika, sastojat će se od četiriju video sesija kroz četiri dana uz reducirani program, ali s mogućnošću uključivanja velikog broja sudionika.

Detaljnije informacije o video konferenciji, uključujući i program, možete pronaći na službenoj mrežnoj stranici.

Ako želite sudjelovati u konferenciji, ljubazno vas molimo da se najkasnije do 12. lipnja 2020. registrirate na poveznici.

Nemojte propustiti ovu izvrsnu priliku sudjelovanja na video konferenciji na kojoj će prisustvovati i predstavnici Europske komisije, dužnosnici i donositelji politika, znanstvenici i stručnjaci u ključnim temama konferencije te ostali relevantni sudionici.

Za sva pitanja slobodno se obratite tajništvu konferencije putem e-adrese heritage@uniri.hr.

Skip to content