KATEGORIJE

Poziv na konferenciju Erasmus+ projekta SIDERAL

17.06.2019. / vijesti / eu projekti

Ministarstvo znanosti i obrazovanja RH poziva sve zainteresirane na početnu konferenciju Erasmus+ projekta “SIDERAL – Socijalna i međunarodna dimenzija obrazovanja i priznavanja prethodnog učenja”, koja će se održati 2. srpnja 2019. u Zadru.

Jednodnevna konferencija predviđa pokretanje rasprava o europskim politikama unaprjeđenja socijalne dimenzije visokog obrazovanja, s plenarnim izlaganjima i dvije paralelne sesije o socijalnoj dimenziji visokog obrazovanja i priznavanju prethodnog učenja u visokom obrazovanju.

Konferencija je namijenjena predstavnicima visokih učilišta, studentima, nevladinim organizacijama te donositeljima politika na nacionalnoj i institucionalnoj razini.

Uvodna konferencija će biti prilika za razmjenu iskustava i dobre prakse medu zemljama partnerima i drugim europskim zemljama, a na konferenciji će kao govornici sudjelovati austrijski i švedski stručnjaci, predstavnici Europskog studentskog zbora (ESU) i Europskog udruženja sveučilišta (EUA) te hrvatskih visokih učilišta.

Radni jezik konferencije je engleski, a program možete preuzeti na sljedećoj poveznici. Prijave su otvorene do 25. lipnja 2019. godine, a prijaviti se možete na sljedećoj poveznici.

Za sudjelovanje na konferenciji nije predviđena kotizacija, ali je ograničen broj mjesta. Ministarstvo će sudionicima osigurati večeru dobrodošlice 1. srpnja 2019. godine, osvježenje i ručak, a sudionici samostalno pokrivaju troškove puta i smještaja.



Skip to content