KATEGORIJE

Poziv za izradu logotipa: YERUN slavi 10. rođendan!

11.07.2024. / vijesti / natječaji

Mreža mladih europskih istraživačkih sveučilišta (YERUN) sljedeće godine slavi svoj 10. rođendan, a tu je značajnu prekretnicu odlučio obilježiti posebnom inicijativom. Kako bismo proslavili desetljeće poticanja suradnje, inovacija i izvrsnosti u europskom istraživanju, obrazovanju i inovacijama, pozivamo sve studente sveučilišta članica da se uključe u izradu i dizajn namjenske verzije logotipa YERUN-a.

Misao vodilja

Misao vodilja 10. godišnjice naglašava identitet mladih istraživačkih sveučilišta, proslavu suradničkog duha, inovativnosti i naglašavanje naše predanosti otvorenosti i utjecaju. Detaljne informacije o uvjetima i smjernice za dizajn nalaze se ovdje.

Kako sudjelovati

Prijedlog dizajna sa svojim imenom, afilijacijom (sveučilište) i kontakt podatcima pošaljite na info@yerun.eu. Predmet poruke treba sadržavati sljedeće: Project Logo YERUN 10th Anniversary_[ime i prezime]. Rok za dostavu prijedloga je 20. rujna 2024.

Glavna nagrada

Pobjednički dizajn bit će nagrađen novčanom nagradom u iznosu od 500,00 EUR, a autor/-ica bit će pozvan(a) i na središnji događaj obilježavanja 10. godišnjice: slavljeničku konferenciju YERUN-a u Bruxellesu u lipnju 2025. (putni troškovi i smještaj plaćeni).

Pridružite nam se u proslavi YERUN-ova prvog desetljeća i zadivite nas svojom kreativnošću!

TEKST NATJEČAJA

Skip to content