KATEGORIJE

Predstavljanje mogućnosti Europskog socijalnog fonda plus (ESF+)

09.03.2023. / vijesti / eu projekti

Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, kao Upravljačko tijelo Programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2021.-2027.“ organizira promociju Programa na kojoj će se predstaviti mogućnosti koje su nam na raspolaganju iz Europskog socijalnog fonda plus (ESF+) u sljedećem sedmogodišnjem programskom razdoblju.

Predstavljanje će se održati u Rijeci, u Gradskoj vijećnici (Korzo 16), 15. ožujka 2023. godine. Planirano vrijeme održavanja događanja je od 9.30 do 14.00 sati, a dnevni red možete preuzeti ovdje. Broj mjesta je ograničen stoga preporučamo da se prijavite čim ranije. Prijavnom obrascu možete pristupiti ovdje. Po završetku prijava prijavljenima će se dostaviti potvrda prijave.

Svi sudionici će se upoznati s osnovnim informacijama o mogućnostima financiranja iz ESF+ te dobiti informacije o ključnim aktivnostima i pozivima planiranima u 2023. godini. 

Osim predstavljanja mogućnosti financiranja u okviru Programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2021.-2027.“, predviđeno je i predstavljanje rezultata i iskustva korisnika ESF-a iz prethodnog razdoblja. Ponosni smo što će se predstaviti sljedeći projekti sa Sveučilišta u Rijeci:

Ukoliko ne možete pristupiti predstavljanju Programa u Rijeci, sljedeća najbliža lokacija gdje će se održati predstavljanje je Karlovac, 31. ožujka 2023. godine.

Skip to content