KATEGORIJE

Pregledajte otvorene natječaje programa Obzor Europa

22.12.2022. / vijesti / eu projekti

Europska komisija službeno je objavila radne programe za program za istraživanje i inovacije – Obzor Europa za sljedeće dvogodišnje razdoblje, te u nastavku navodimo otvorene natječaje po određenim radnim programima.

U sklopu radnog programa za Širenje sudjelovanja i jačanja Europskog istraživačkog prostora otvoreni su pozivi za prijavu projektnih prijedloga. Poveznice za natječaje i uvjeti prijave objavljeni su na Funding and Tenders portalu. Rok za podnošenje prijava na otvorene pozive je 9. ožujka 2023. u 17:00.

Za područje Klaster 2 – Kultura, kreativnost i uključivo društvo otvoreni su pozivi za prijavu projektnih prijedloga iz tri područja za ukupno 26 tema. Rok za dostavu svih projektnih prijedloga 14. ožujka 2023. godine u 17.00 sati.

Otvoreni su natječaji iz područja klastera 4 – Digitalizacija, industrija i svemir. Otvoreno je više natječaja za destinacije 1, 2, 3, 4 i 6 u klasteru 4 programa Obzor Europa. Poveznice za natječaje, uvjeti prijave i rokovi objavljeni su na Funding and Tenders portalu.

Ranije otvorene i nadolazeće pozive po drugim radnim programima možete pronaći u sljedećoj tablici:

Excellent Science
European Research Council (ERC)
Marie Skłodowska-Curie Actions (MSCA)
Research infrastructures
Global Challenges and European Industrial Competitiveness
Health
Climate, Energy and Mobility
Food, Bioeconomy Natural Resources, Agriculture and Environment
Innovative Europe
The European Innovation Council (EIC)
European innovation ecosystems

Skip to content