KATEGORIJE

Prijava za COOP konzultacije

06.04.2022. / vijesti / eu projekti

Europska komisija otvorila je Poziv na dostavu prijedloga za Europske projekte suradnje u okviru Kreativne Europe – Kultura, a cilj Poziva je osiguranje boljega pristup europskoj kulturi i umjetničkim djelima te promicati inovacije i kreativnost:

  • Transnacionalno stvaralaštvo i cirkulacija: jačanje transnacionalne suradnje i prekogranične dimenzije stvaranja, cirkulacije i vidljivosti europskih djela te mobilnost subjekata u kulturnim i kreativnim sektorima;
  • Inovacija: poboljšanje kapaciteta europskih kulturnih i kreativnih sektora, poticanja talenata, uvođenja inovacija, napredovanja, otvaranja radnih mjesta i ostvarivanja rasta.

Više informacija o trenutno otvorenom Pozivu možete pronaći na našim mrežnim stranicama, a sada pozivamo sve potencijalne prijavitelje da se prijave za COOP konzultacije na kojima će se odgovarati na sva pitanja vezana uz razvoj projekta, projektne ideje i natječajnu dokumentaciju.

Konzultacije će se održati 12. travnja 2022. godine u 10:30 sati putem ZOOM platforme.

Zbog ograničenog broja sudionika, potrebno je izvršiti registraciju. Svi registrirani sudionici će dan ranije dobiti poveznicu za sudjelovanje.

Također, svi zainteresirani sudionici ujedno mogu ispuniti upitnik „Jeste li spremni“, koji pomaže u  preispitivanju faze u kojoj se pojedini projekt nalazi. Upitniku možete pristupiti putem poveznice.

Izvor: hrvatski Desk Kreativna Europa

Skip to content