KATEGORIJE

Prijave za sveučilišnu istraživačku titulu

02.07.2024. / vijesti / znanstvenici

Sveučilište u Rijeci raspisuje Poziv za dodjelu sveučilišne istraživačke titule voditeljima kompetitivnih znanstvenih projekata kojim se propisuju uvjeti za stjecanje sveučilišne istraživačke titule za voditelje znanstvenih projekata financiranih putem kompetitivnih EU ili nacionalnih izvora financiranja zaposlenih na Sveučilištu u Rijeci ili sastavnici Sveučilišta.

Pored sveučilišne istraživačke titule, voditeljima kompetitivnih znanstvenih projekata dodjeljuje se novčana stimulacija u godišnjem iznosu ovisno o projektu i ulozi voditelja projekta u projektnom konzorciju. Također, dodatna novčana stimulacija u godišnjem iznosu dodjeljuje se voditeljima projekata na kojima su zaposleni doktorski i/ili postdoktorski istraživači.

Poziv je otvoren od datuma objave na mrežnoj stranici Sveučilišta, a pravo prijave imaju voditelji aktivnih projekata u trenutku prijave.

Ovaj Poziv bit će trajno otvoren do opoziva u slučaju promijenjenih okolnosti ili do raspodjele ukupnog raspoloživog iznosa sredstava.

Odluku o dodjeli sveučilišne istraživačke titule i odgovarajuće novčane naknade iz Poziva donosi rektorica na prijedlog Povjerenstva za dodjelu istraživačke titule Sveučilišta u Rijeci koje se u pravilu sastaje jednom mjesečno.

Prijave na Poziv podnose se putem predviđenog mjesta na Share Point Portalu Sveučilišta: https://spapp.uniri.hr/projekti/unirirp .

Cijeli Poziv dostupan je OVDJE.

Za sva eventualna pitanja prijavitelji se mogu obratiti Centru za znanost i umjetnost Sveučilišta u Rijeci na adresu elektroničke pošte: projektiUNIRI@uniri.hr.

Potrebni dokumenti: Upute za izradu korisničkih profila Google Znalac, ORCID i Web of Science Researcher Profile, Sveučilište u Rijeci, Centar za znanost i umjetnost, rujan 2023.).

Skip to content