KATEGORIJE

Prijavi se za YUFE studentsko putovanje!

16.09.2021. / vijesti / yufe

Želiš studirati u međunarodnom okruženju i steći dodatno iskustvo? Iskorist priliku, prijavi se i pridruži se YUFE studentskom putovanju. YUFE ti daje priliku da istovremeno studiraš na 10 europskih sveučilišta gdje svoje studiranje možeš kombinirati s tečajevima jezika i stručnog usavršavanja ili sudjelovati u mogućnostima građanskog angažmana, poput volontiranja u zajednici. Biti dio YUFE studentskog putovanja omogućuje ti da svoj kurikulum personaliziraš prema svojim željama za učenjem novih vještina. Na tebi je da odlučiš koje i koliko mogućnosti ćeš koristiti, a sve što odabereš YUFE će potvrditi i nagraditi vaš angažman.

Pojedinosti o prijavi:

Krug prijava na YUFE Studentsko putovanje započinje 16. rujna 2021. Budući da je ovogodišnje Studentsko putovanje YUFE -a još uvijek u pilot fazi, ograničeni smo s brojem prijava. Tako se na sudjelovanje u YUFE Studentskom putovanju može prijaviti 45 studenata sa svakog YUFE sveučilišta.

Rok za prijavu otvoren je 3 tjedna ili kraći, ali samo u slučaju da se popune prijave – 45 studenta sa Sveučilišta u RIjeci. Prijave se mogu učitati putem YUFE studentskog portala ili putem YUFE virtualnog kampusa do 20. listopada 2021. 23:59:59 CET. Istekom roka za prijavu, povjerenstvo za odabir odabrat će 30 studenata po sveučilištu na temelju njihove prijave.

Svi studenti YUFE sveulilšta, koji su na drugoj godini prediplomskog studija i više i sa znanjem engleskog jezika B2 razine ili više, mogu aplicirati putem obrasca na YUFE studentskom portalu koji vodi na YUFE virtualni kampus (ne zaboravite kreirati račun za pristup YUFE virtualnom kampusu. Studenti Sveučilišta u Rijeci YUFE virtulanom kampusu pristupaju svojim UNIRI email adresama, ekstenzije “@student.uniri.hr”). Putem navedenih portala podnose si se prijava i motivacijsko pismo, te potpisuje ugovor o mobilnosti – putovanju.

Prilikom pisanja motivacijskog pisma morate odgovoriti na sljedeća pitanja u najviše 150 riječi:

  1. Zašto je sudjelovanje u YUFEU važno za tebe i što misliš kako ti možeš doprinjeti razvoju YUFEa?
  2. Što misliš kako će YUFE program djelovati na tvoje studijsko iskustvo? Navedi konkretne primjere promjena za koje očekuješ da će se dogoditi?
  3. Kakvi su ti planovi nakon završetka studiranja na Sveučilištu u Rijeci i što misliš može li YUFE imati važnu ulogu u ostvarenja tvojih daljnjih planova?

Ukoliko si zainteresiran za prijavu, nemoj čekati! Svako partnersko sveučilište može obraditi samo 45 prijava, od kojih će 30 biti prihvaćeno.

Zainteresirani? Jedan klik i pogledaj cijelu ponudu YUFE putovanja
Podnesite svoju prijavu putem YUFE studentskog portala (napravi svoj račun za YUFE virtualni kampus)
Pogledajte katalog na YUFE virtualnom kampusu .

“Važna napomena: registracija je moguća samo sa sveučilišnom email adresom, ekstenzije “@student.uniri.hr””.

Sretno!

Skip to content