KATEGORIJE

Prijavite za na Innovation Breakfast!

12.09.2023. / vijesti / eu projekti


Kako nam inovacije pomorskog sektora mogu pomoći da gradimo održivije zajednice? Sveučilište u Rijeci poziva zainteresirane te sve one koji istražuju i promišljaju pomorstvo ili rade u pomorskim industrijama da se prijave na Innovation Breakfast, na kojem će inovatori iz područja pomorstva, predstavnici istraživačkih institucija, potencijalni investitori te edukatori pokušati pružiti odgovor na pitanje ”Kako nam inovacije pomorskog sektora mogu pomoći da gradimo održivije zajednice?”

Na Innovation Breakfastu, koji će biti održan u petak, 15. rujna 2023. s početkom u 9 sati u ”Akvariju” Studentskog centra Rijeka na Kampusu Sveučilišta u Rijeci možete poslušati predavanje o inovacijama u kontekstu pomorskog prijevoza belgijskog stručnjaka za razvoj ekosustava Deepaka Mehte s MCA (Maritime Campus Antwerp) te sudjelovati u panel raspravi “Inovacije u pomorskom prijevozu kao doprinos održivim zajednicama”.

Na panelu sudjeluju:
▪ prorektor za strateške projekte Sveučilišta u Rijeci prof. dr. sc. Saša Zelenika
▪ ravnatelj Regionalne razvojne agencije PRIGODA Vedran Kružić
▪ izvršna direktorica Lurssen Design Centra Kvarner Teuta Duletić
▪ zapovjednik LNG brodova i inovator Donatan Balog
▪ partner u investicijskom fondu Fil Rouge Capital Stevica Kuharski
Raspravu će moderirati Hrvoje Marušić sa Sveučilišta u Rijeci.

Okupljanje je dio projekta INNO2MARE financiranog u okviru programa Obzor Europa, koji objedinjuje 19 organizacija iz Hrvatske, Slovenije i Belgije u nizu aktivnosti usmjerenih na digitalnu i zelenu tranziciju pomorskog sektora, sve s ciljem jačanja kapaciteta ekosustava Zapadne Slovenije i Jadranske Hrvatske za izvrsnost u istraživanjima i inovacijama.

PROGRAM

Prijave za događanje su obvezne, a otvorene su do četvrtka, 14. rujna 2023. u 12 sati.

Poveznica: https://www.ctk-rijeka.hr/hr/innovation-breakfast-kako-nam-inovacije-pomorskog-sektora-mogu-pomo%C4%87i-da-gradimo-odr%C5%BEivije-zajednice


Skip to content