KATEGORIJE

Prva generacija riječkih prvostupnika logopedije

08.07.2024. / vijesti / studenti

Na Kampusu Sveučilišta u Rijeci u petak, 5. srpnja 2024. održana je prva svečana promocija sveučilišnih prvostupnica i prvostupnika logopedije, njih ukupno 29. Laureate je promovirao voditelj Studija Logopedija izv. prof. dr. sc. Zdravko Kolundžić, a u ceremoniji su sudjelovale i prorektorica za studije, studente i osiguravanje kvalitete prof. dr. sc. Marta Žuvić i rektorica prof. dr. sc. Snježana Prijić Samaržija.

Prva generacija riječkih prvostupnica i prvostupnika logopedije završila je prvu fazu studija s iznimnim uspjehom te je čak 8 studentica završilo studij s najvećom pohvalom (summa cum laude).

Vaša je diploma ostvarenje velikog sna, prije svega za vas, zato što se završili prvu stepenicu visokoškolskog obrazovanja i to kao prva generacija riječkih logopeda. Značajan je ovo dan i za vaše profesore, ali i za sve nas koji smo sudjelovali u pokretanju ovog studija. Velik je i dan za Sveučilište u Rijeci, jer smo ponosni što imamo priliku promovirati vas, kao prvu, povijesnu generaciju riječkih logopeda. Čestitam vam od srca, jer je ovo uistinu bio prostor visoke selekcije, a vi ste, kako upisani izvrsni, tako izvrsno i završili prvi dio studija. Čestitke idu i vašim roditeljima i obiteljima, koji su također, možda još i više, ponosni na vas! Čestitam zahvaljujem i svim profesorima i suradnicima na Studiju Logopedija. Posebno zahvaljujem ranijoj resornoj prorektorici prof. dr. sc. Sanji Barić i sadašnjoj prorektorici prof. dr. sc. Marti Žuvić, koje su značajan napor uložile u pokretanje ovog studija i pronalaženje stručnjaka koji će ga voditi. Želim vam poručiti i kako nema brige za vašu budućnost te vas pozivam da i nakon nastavka školovanja ostanete u našem gradu, našoj županiji! Vaša je struka tražena i kada magistrirate nećete sigurno imati problema zaposliti se. Dijelim vašu sreću i ponos! Slijedite svoje snove kao i do sada! Budite svoji, slušajte mudre, budite radoznali i nemojte vjerovati kraticama i prečicama!, poručila je laureatima rektorica Prijić Samaržija.

Čestitam vam i zahvaljujem što se Sveučilište u Rijeci kao mjesto gdje ćete se školovati i početi graditi svoje karijere. Nastavnicama studija velika hvala, ali i svim vanjskim suradnicima s naših drugih sastavnica. Početci sigurno nisu bili laki, ali izuzetno nas veseli što je vaše zadovoljstvo studijem na 2. mjestu na cijelome Sveučilištu, što smo vidjeli po vašim anketama! To nam je važno, jer to je djelić onoga čime se predstavljamo svijetu i rastemo na rang-ljestvicama, dodala je prorektorica Žuvić.

Laureati:
Sanela Bečirović s najvećom pohvalom
Tihana Braut s velikom pohvalom
Dorotea Čučak s najvećom pohvalom
Stella Ćosić s najvećom pohvalom
Luana Franović
Karla Gjukić s velikom pohvalom
Jelena Hauser s velikom pohvalom
Bruna Hraščanec s velikom pohvalom
Dorian Ilinić s velikom pohvalom
Ana Justinić s najvećom pohvalom
Nikolina Kasalo s velikom pohvalom
Marija Maduna s velikom pohvalom
Klara Marjanac s pohvalom
Ana-Marija Marušić s pohvalom
Lucija Mirošničenko s najvećom pohvalom
Lucija Obrovac s velikom pohvalom
Valentina Pavković s najvećom pohvalom
Mihaela Piršljin s najvećom pohvalom
Gea Poropat s velikom pohvalom
Lucija Prce s velikom pohvalom
Eva Radovčić s velikom pohvalom
Ines Rizvić
Barbara Rukavina s velikom pohvalom
Ella Senjanin s velikom pohvalom
Maja Simčić s najvećom pohvalom
Lucija Stipurinac s velikom pohvalom
Arna Tercolo s velikom pohvalom
Ariana Uljar s velikom pohvalom
Nikolina Vulić s velikom pohvalom


Skip to content