KATEGORIJE

Prva godišnja konferencija i meet-up projekta EDIH Adria

23.11.2023. / vijesti / eu projekti

EDIH Adria dio je europske mreže digitalnih inovacijskih hubova čiji je glavni cilj stimulirati i pomagati primarno malim i srednjim poduzetnicima primjenom novih tehnologija poput umjetne inteligencije u razvoju procesa novih proizvoda ili u procesu digitalizacije njihovog poslovanja.

U četvrtak, 30. studenog održat će se prva godišnja konferencija i MeetUp 2023. u Infobipovom Quantum-u, novoobnovljenoj kulturno-povijesnoj zgradi u Vodnjanu. Konferencija će kroz jednodnevni program sudionicima ponuditi upoznavanje s uslugama EDIH-a Adria koje su besplatne za korisnike, povezivanje ključnih dionika i pripremu za realizaciju projekata koji će oblikovati digitalnu budućnost malog i srednjeg poduzetništva i javnog sektora.

S predstavnicima projektnih partnera moći ćete razgovarati na EDIH Adria MeetUp-u koji vas očekuje u popodnevnom dijelu konferencije. Biti će pokrivene različite teme, a sve u formi dinamičnog World Caféa kroz koji ćete se moći i prijaviti za neku od besplatnih usluga EDIH-a Adria.

Detaljan program konferencije i online obrazac za registraciju možete pronaći ovdje.

Skip to content