KATEGORIJE

Radionica programa Obzor Europa: Širenje sudjelovanja i izvrsnosti

02.11.2023. / vijesti / CPP

Sveučilište u Rijeci, Centar za potporu pripremi kompetitivnih znanstvenih projekata, organizira Radionicu programa Obzor Europa: Širenje sudjelovanja i izvrsnosti , koja će se održati 15. studenog 2023. godine  s početkom u 10:00 sati, u prostorijama Građevinskog fakulteta u Rijeci, (Radmile Matejčić 3), u dvorani G-003, prizemlje.  

Radionica će biti usmjerena na pregled poziva i mogućnosti unutar dijela programa Obzor Europa namijenjenog tzv. Widening zemljama čiji je glavni cilj ojačati znanstvene i institucijske kapacitete te povećati uspješnost hrvatskih prijavitelja u Programu. U drugom dijelu Radionice, sudionici će imati priliku čuti korisne sugestije i savjete kako napisati dobar projektni prijedlog.

Radionicu će otvoriti prof. dr. sc. Gordan Jelenić, prorektor za znanost i umjetnost, a vodit će ju djelatnice Centra za potporu pripremi kompetitivnih znanstvenih projekata Barbara Šestan i Ana Butković.

Sudjelovanje na informativnom danu je besplatno, a prijava je moguća putem online obrasca. Program događanja je dostupan na sljedećoj poveznici

U slučaju problema s prijavom putem navedene poveznice ili dodatnih pitanja, slobodno nam se obratite na e-mail: cpp@uniri.hr

Skip to content