KATEGORIJE

Radionica „Trošak osoblja u projektima programa Obzor Europa“

21.09.2022. / vijesti / eu projekti

Ministarstvo znanosti i obrazovanja i Agencija za mobilnost i programe Europske unije organiziraju radionicu „Trošak osoblja u projektima programa Obzor Europa“.

Radionica će se održati u srijedu 5. listopada 2022. godine, s početkom u 10.00 sati u Zagrebu, dvorana Bana Jelačića Hotela Dubrovnik, Gajeva ulica 1.

Na radionici će uvodno biti predstavljen nacionalni sustav podrške i mjere za jačanje nacionalnog sudjelovanja u programima EU-a te potom kategorije troškova osoblja u projektima programa Obzor Europa te implementacija posebne mogućnosti Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za izračun dnevnih stopa na primjeru Republike Slovenije.

Program radionice dostupan je na sljedećoj poveznici.

Radionica je namijenjena svim potencijalnim i postojećim korisnicima Programa iz akademskog i neakademskog sektora (uključujući mala i srednja poduzeća) te posebno:

  • zaposlenicima uprava javnih ustanova i ostalih organizacija
  • znanstvenom osoblju
  • voditeljima projektnih i istraživačkih timova te
  • administrativnom osoblju koje pruža potporu aktivnostima istraživanja i inovacija.

S obzirom na to da je broj sudionika ograničen, na radionici mogu sudjelovati najviše dvije osobe iz iste organizacije.

Sudjelovanje na radionici je besplatno, a prijaviti se možete do 29. rujna 2022. godine ili do popunjavanja kapaciteta slobodnih mjesta putem sljedeće poveznice. Obzirom da su prijave ograničene, pozivamo Vas da se čim prije prijavite!

Izvor: hrvatski portal programa Obzor Europa

Skip to content