KATEGORIJE

Radionica za doktorande: “Uravnotežena navigacija doktorskim studijem: Razvoj strategija za upravljanje vremenom, stresom i karijerom” – PRIJAVI SE

18.04.2024. / vijesti / doktorska škola

Doktorska škola Sveučilišta u Rijeci u suradnji sa Sveučilišnim savjetovališnim centrom u Rijeci te Studentskim zborom Sveučilišta u Rijeci organizira višednevnu radionicu pod nazivom “Uravnotežena navigacija doktorskim studijem: Razvoj strategija za upravljanje vremenom, stresom i karijerom” koja će se održati od 26. do 28. svibnja 2024. godine u znanstveno-edukacijskom centru Sveučilišta u Rijeci, Palači Moise na otoku Cresu. Radionica je namijenjena trenutnim studentima doktorskih studija Sveučilišta u Rijeci, a prijave se zaprimaju do 3. svibnja.

Doktorandi će na radionici steći dublje razumijevanje kako integrirati akademske obveze s osobnim i profesionalnim ciljevima te razvijati vještine potrebne za uspješno savladavanje izazova doktorskog studija i ostvarivanje dugoročnog uspjeha u akademskoj i profesionalnoj sferi.

Detaljan program radionice možete pronaći ovdje, a više informacija o prijavama i troškovima sudjelovanja dostupno je ovdje.

Organizatori radionice pozivaju sve zainteresirane doktorande/ice Sveučilišta u Rijeci da se putem online obrasca prijave za sudjelovanje na radionici. Za pristup je potrebno koristiti valjani elektronički identitet u AAI@EduHr sustavu.

Broj sudionika radionice je ograničen. Ako  se broj sudionika popuni prije roka (3. svibnja 2024. godine), prijave će biti obustavljene, bez obzira na navedeni krajnji datum.

Studenti čije prijave budu prihvaćene o tome će biti obaviješteni, te će najkasnije do 10. svibnja 2024. godine biti dužni platiti troškove kotizacije i na adresu Doktorske škole – doktorska@uniri.hr dostaviti dokaz o uplati. Po uspješnom primitku uplate, studentima će biti dostavljena konačna potvrda sudjelovanja. 

Sva pitanja o radionici moguće je uputiti na e-mail adresu Ureda Doktorske škole.

Skip to content