KATEGORIJE

Rainbow Survey – Anketa o iskustvima LGBTQI+ studenata i mladih

14.06.2021. / vijesti / međ. suradnja

Erasmus studentska mreža (ESN) neprofitna je studentska organizacija koja radi na području međunarodne mobilnosti studenata. Njihova misija je pružiti aktivnosti i usluge međunarodnim studentima, zastupati njihove potrebe i pružiti mogućnosti za kulturno razumijevanje i  razvijanje pod motom „Studenti pomažu studentima“.

Kao dio aktivnosti na iskorjenjivanju diskriminacije i promicanju društvene uključenosti, kao i zalaganju za sveobuhvatnije programe mobilnosti, odlučili su pokrenuti istraživanje namijenjeno članovima LGBTQI+ zajednice. Cilj ove ankete je pomoći nam da naučimo o iskustvima LGBTQI+ studenata i mladih.

ESN će koristiti podatke iz ove ankete za stvaranje preporuka za udruge mladih o tome kako bolje podržati LGBTQI+ studente, kao i preporuka za sveučilišta o tome kako stvoriti inkluzivnije kampuse.

Istraživanje je namijenjeno studentima i mladim ljudima koji su trenutno ili su već bili na razmjeni ili studiraju, rade ili volontiraju u inozemstvu kao dio bilo kojeg programa ili programa mobilnosti.

Anketi možete pristupiti OVDJE Ovim putem Vas molimo da odvojite nekoliko minuta i ispunite anketu do nedjelje 20. lipnja.

Skip to content