KATEGORIJE

Raspisana 4 natječaja za Rektorove nagrade

25.03.2019. / vijesti / studenti

Sveučilište u Rijeci 15. ožujka 2019. godine raspisalo je četiri natječaja za dodjelu Rektorovih nagrada  u  2018./2019. akademskoj godini.

  1. Rektorova nagrada za studenta volontera godine Tekst natječajaObrazac prijave
  2. Rektorova nagrada za studentski aktivizam Tekst natječajaObrazac prijave
  3. Rektorova nagrada za studentski stručni/znanstveni/umjetnički rad Tekst natječaja;
  4. Rektorova nagrada za sport Tekst natječajaObrazac predlagatelja.

Prijave na natječaje zaprimaju se zaključno s 8. travnja 2019. godine do 12:00 sati.  

Upute za prijavu:

Prijave na natječaj vrše se elektroničkim putem upisivanjem podataka u online prijavni obrazac i učitavanjem dokumenata na SharePoint portal Sveučilišta u Rijeci. Preporučujemo da pri online prijavi koristite Internet Explorer preglednik.

Molimo da dokumente/potvrde prije učitavanja na SharePoint portal obvezno imenujete na način da na početku naziva upišete svoje prezime i ime npr. “Peric_Pero_obrazac prijave”, “Peric Pero_životopis” i preporučujemo da ih spremite u PDF format. 

Pristupite portalu Sveučilišta u Rijeci i online prijavi klikom na poveznicu PRIJAVA i upisivanjem vlastitog elektroničkog identiteta u sustavu AAI@EduHr (e-adresa povezana s uniri korisničkim imenom) i slijedite Upute za prijavu. SVI PRIVITCI (obvezno imenovani prema uputama), prilažu se na način da se klikne unutar polja za učitavanje dokumenta i odaberu opcije: “Umetni iznad” / “Prenesi datoteku” / “Pretraži” / “Prenesi na” izborom web mjesta “2018_2019 Rektorove nagrade”  iz padajućeg izbornika.   

 Podaci u prijavi bit će sačuvani tek kada ispunite sva obavezna polja (označena zvjezdicom), a prijavu je moguće dopunjavati i mijenjati, ali preporučujemo da to učinite najkasnije dan prije isteka prijavnog roka zbog mogućih problema s internet vezom.  

Obavijest:

U slučaju da kandidat nije u mogućnosti pristupiti SharePoint portalu upisivanjem svojih korisničkih podataka AAI@EduHr, molimo da se obvezno javi LDAP administratoru na matičnom visokom učilištu. Kontakti LDAP administratora visokih učilišta. 

Pristupnici koji su završili studij (te im je time ukinut AAI e-identitet) moraju najkasnije do 29. ožujka 2019. godine pisanom zamolbom na adresu e-pošte: studiji@uniri.hr zatražiti izdavanje privremenih AAI korisničkih podataka kako bi pravovremeno izvršili online prijavu. Za nejasnoće i dodatne informacije u vezi natječaja molimo da se javite e-poštom na adresu: studiji@uniri.hr.

Skip to content