KATEGORIJE

Regionalne inovacijske doline

28.08.2023. / vijesti / eu projekti

Nakon što je krajem ožujka 2023. Europska komisija objavila poziv za iskaz interesa za regionalne inovacijske doline (eng. Regional Innovation Valleys) s ciljem jačanja europskih inovacijskih ekosustava i boljeg povezivanja dionika u inovacijama diljem Europe, sada Komisija organizira online susret na kojemu svi zainteresirani mogu pronaći potencijalne partnere koji žele postati dijelom regionalne inovacijske doline. Takozvani matchmaking event održat će se 12. rujna 2023. od 9:30 do 13 sati.

Program uključuje panel-raspravu u kojoj će sudjelovati predstavnici Komisije i nekolicine regija koje se žele aktivno uključiti u konzorcije, a sudionici će moći sudjelovati i u pet izdvojenih tematskih sesija (jedna za svaki izazov), čiji su domaćini predstavnici tematskih jedinica iz DG RTD-a zaduženi za velike izazove.

Cilj je online susreta stvoriti prilike za razmjenu informacija i povezivanje sudionika, koji potom mogu odgovoriti na poziv Europske komisije za iskaz interesa ili pronaći odgovarajuće partnere i podnijeti zajedničku prijavu na pozive objavljene u okviru instrumenata EIE i I3.

Program i dodatne informacije dostupni su na stranici Komisije, a prijaviti se možete ispunjavanjem obrasca na poveznici.

Skip to content