KATEGORIJE

Rektorove nagrade – natječaji

16.03.2020. / vijesti / studenti

Raspisano je pet natječaja za Rektorove nagrade. Sveučilište u Rijeci 16. ožujka 2020. raspisuje pet natječaja za dodjelu Rektorovih nagrada  u  2019./2020. akademskoj godini.

Rektorova nagrada za studenta volontera godine

Tekst natječaja

Obrazac prijave

Rektorova nagrada za studentski aktivizam

Tekst natječaja

Obrazac prijave

Rektorova nagrada za najbolji studentski projekt

Tekst natječaja

Obrazac prijave

Rektorova nagrada za studentski stručni/znanstveni/umjetnički rad

Tekst natječaja

Rektorova nagrada za sport     

Tekst natječaja

Obrazac predlagača

Prijave na natječaje zaprimaju se zaključno s  ponedjeljkom, 6. travnja 2020. godine do 12:00 sati.

Upute za prijavu
Prijave na natječaj vrše se elektroničkim putem upisivanjem podataka u online prijavni obrazac i učitavanjem dokumenata na SharePoint portal Sveučilišta u Rijeci.

Preporučujemo da pri online prijavi koristite Internet Explorer preglednik.

Molimo da dokumente/potvrde prije učitavanja na SharePoint portal obvezno imenujete na način da na početku naziva upišete svoje prezime i ime npr. “Peric_Pero_obrazac prijave”, “Peric Pero_životopis” i preporučujemo da ih spremite u PDF format.

Pristupite SharePoint portalu Sveučilišta u Rijeci (web mjesto Stipendije/Rektorove nagrade) i online prijavi klikom na poveznicu PRIJAVA i upisivanjem vlastitog elektroničkog identiteta u sustavu AAI@EduHr (e-adresa povezana s uniri korisničkim imenom) i slijedite Upute za prijavu.

SVI PRIVITCI (obvezno imenovani prema uputama), prilažu se na način da se klikne unutar polja za učitavanje dokumenta i odaberu opcije: “Umetni iznad” / “Prenesi datoteku” / “Prenesi na” izborom web mjesta “2019_2020 Rektorove nagrade”  iz padajućeg izbornika.

Podaci u prijavi bit će sačuvani tek kada ispunite sva obavezna polja (označena zvjezdicom), a prijavu je moguće dopunjavati i mijenjati, ali preporučujemo da to učinite najkasnije dan prije isteka prijavnog roka zbog mogućih problema s internet vezom.

Obavijest
U slučaju da kandidat nije u mogućnosti pristupiti SharePoint portalu upisivanjem svojih korisničkih podataka AAI@EduHr, molimo da se obvezno javi LDAP administratoru na matičnom visokom učilištu.
Kontakti LDAP administratora visokih učilišta.

Pristupnici koji su završili studij (te im je time ukinut AAI e-identitet) moraju najkasnije do 30. ožujka 2020. godine pisanom zamolbom na adresu e-pošte: studiji@uniri.hr zatražiti izdavanje privremenih AAI korisničkih podataka kako bi pravovremeno izvršili online prijavu.

Za nejasnoće i dodatne informacije u vezi natječaja molimo da se javite e-poštom na adresu: studiji@uniri.hr Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript.

Skip to content