KATEGORIJE

Rezultati Natječaja UNIRI projekti

03.11.2020. / vijesti / znanstvenici

Sukladno odredbama Natječaja UNIRI PROJEKTI za dodjelu sredstava potpore znanstvenim istraživanjima na Sveučilištu u Rijeci – projekti iskusnih znanstvenika i umjetnika od 3. rujna 2018. godine, objavljuje se Privremena rang-lista projekata predviđenih za nastavak financiranja u drugoj godini provedbe.

S ciljem poticanja produktivnosti i unapređenja ključnih institucijskih indikatora u svim znanstvenim područjima, Sveučilište u Rijeci, sukladno financijskim sredstvima osiguranim Ugovorom o programskom financiranju Sveučilišta u Rijeci u akademskim godinama 2018./2019., 2019./2020., 2020./2021., 2021./2022. te Odluci Senata o područjima namjenskog financiranja znanstvene i umjetničke djelatnosti Sveučilišta u Rijeci u 2020. godini, namjenski raspodjeljuje iznos od 5.600.000,00 kuna za financiranje daljnje provedbe predmetnih projekata.

Priložena rang-lista projekata temelji se na rezultatima vanjske neovisne stručne evaluacije, a istaknute numeričke i slovne ocjene predstavljaju konačan rezultat usuglašenih mišljenja triju neovisnih recenzenata. U skladu sa stavom Stručnog vijeća za istraživanje, internacionalizaciju i projekte (SVIIP), kojeg su podržali Savjet za znanost i Senat Sveučilišta u Rijeci, ovim se prijedlogom predviđa transparentna raspodjela raspoloživih namjenskih sredstava temeljena na kvaliteti rezultata ostvarenih na projektima, uz istodobno uvažavanje načela institucijske uključivosti.

Privremeni rezultati Natječaja

Skip to content