KATEGORIJE

Rezultati Natječaja UNIRI projekti

03.11.2020. / vijesti / znanstvenici

Sukladno odredbama Natječaja UNIRI PROJEKTI za dodjelu sredstava potpore znanstvenim istraživanjima na Sveučilištu u Rijeci – projekti iskusnih znanstvenika i umjetnika od 3. rujna 2018. godine, objavljuje se Privremena rang-lista projekata predviđenih za nastavak financiranja u drugoj godini provedbe.

S ciljem poticanja produktivnosti i unapređenja ključnih institucijskih indikatora u svim znanstvenim područjima, Sveučilište u Rijeci, sukladno financijskim sredstvima osiguranim Ugovorom o programskom financiranju Sveučilišta u Rijeci u akademskim godinama 2018./2019., 2019./2020., 2020./2021., 2021./2022. te Odluci Senata o područjima namjenskog financiranja znanstvene i umjetničke djelatnosti Sveučilišta u Rijeci u 2020. godini, namjenski raspodjeljuje iznos od 5.600.000,00 kuna za financiranje daljnje provedbe predmetnih projekata.

Priložena rang-lista projekata temelji se na rezultatima vanjske neovisne stručne evaluacije, a istaknute numeričke i slovne ocjene predstavljaju konačan rezultat usuglašenih mišljenja triju neovisnih recenzenata. U skladu sa stavom Stručnog vijeća za istraživanje, internacionalizaciju i projekte (SVIIP), kojeg su podržali Savjet za znanost i Senat Sveučilišta u Rijeci, ovim se prijedlogom predviđa transparentna raspodjela raspoloživih namjenskih sredstava temeljena na kvaliteti rezultata ostvarenih na projektima, uz istodobno uvažavanje načela institucijske uključivosti.

Privremeni rezultati Natječaja

Skip to content
Pitaj me!
Virtualna sova URI