KATEGORIJE

Sjednica Savjeta Sveučilišta u Rijeci

28.05.2020. / vijesti / o sveučilištu

Sukladno važećim epidemiološkim preporukama, 20. sjednica Savjeta Sveučilišta u Rijeci održana je online putem aplikacije Zoom. 

Na sjednici se uz usvajanje redovitih točkaka (Izvješće o radu Savjeta Sveučilišta 2018. – 2019.,  Financijsko izvješće Sveučilišta u Rijeci za 2019. godinu, Izvješće o provedbi strategije Sveučilišta u Rijeci za 2019. godinu) tematski raspravljalo i podržalo Izvješće o provedenim mjerama i aktivnostima na Sveučilištu u vezi sa situacijom izazvanom pandemijom koronavirusa – COVID-19. te Izvješće o izradi nove Strategije Sveučilišta u Rijeci 2021. – 2025.

Stav svih članova Savjeta je da se Sveučilište, zajedno s nastavnicima i studentima izvrsno snašlo u organizaciji nastave i znanosti u uvjetima uzrokovanim pandemijom. Pozdravljaju i daju punu podršku da se online nastava s tehnologijom koja to podržava i dalje razvija bez obzira na daljnje mjere i preporuke vezane uz pandemiju. 

Na sjednici  je Savjet donio prijedlog  da u Odbor za osiguravanje i unapređivanje kvalitete Sveučilišta Senat prihvati  kao vanjske korisnike imenovanje Vedrana Kružića, dipl. oec. i Mate Poropata, mr. pharm. 

Skip to content