KATEGORIJE

SKC: STUDENTSKI VRISAK – prijave!

12.05.2023. / vijesti / umjetnost i kultura

Poziv studenticama i studentima da prijave svoje radove i postanu dio Studentskog Vriska

Popularni sajam knjiga i festival autora, Vrisak, ovog rujna već tradicionalno će se održati u Rijeci, a studentice i studenti riječkog sveučilišta imat će svoje posebno mjesto u službenom festivalskom programu! 

Pišeš? A da nisu seminari? Prozu, poeziju…?

Prijavite svoje radove i postanite dio super priče! Kako pišete, kako zvučite? Prijavite se, neka se i vas čuje, neka se i vas čita.

Prijave su otvorene za sve studentice i studente koji uživaju u pisanoj riječi te imaju želju pročitati svoje radove na večeri Studentskog Vriska (prijaviti se mogu i nešto sramežljiviji za koje će se posebno organizirati čitanje njihovih radova).

Radovi mogu biti poezija i/ili proza , a za prijavu je potrebno poslati osnovne podatke i kratku biografiju te priložiti rad(ove).
Radovi se prilažu isključivo u Word formatu, a moguće je priložiti više radova: jedan do tri prozna teksta (pojedinačno duljine do 5 kartica teksta) i ogledni primjer poezije (do 5 pjesama). Koristite Times New Roman stil, font 12, prored 1,5.

Odabrani radovi čitat će se na večeri Studentskog Vriska.

PRIJAVE su otvorene zaključno s 10.6.2023., a prijavnom obrascu možete pristupiti OVDJE.

Prijavni obrazac moguće je ispuniti isključivo elektroničkim identitetom u sustavu AAI@EduHr (adresa e-pošte povezana s UNIRI korisničkim imenom – npr. ime.prezime@student.uniri.hr).

Ovaj posebni program provodi se u sklopu 10 godina Studentskog kulturnog centra Sveučilišta u Rijeci.

Skip to content