KATEGORIJE

Studijski posjet predstavnika ukrajinske agencije NAQA

12.07.2021. / vijesti / međ. suradnja

Prorektorica za studije, studente i osiguravanje kvalitete Sveučilišta u Rijeci prof. dr. sc. Marta Žuvić ugostila je delegaciju ukrajinske agencije za osiguravanje kvalitete u visokom obrazovanju National Agency for Higher Education and Quality Assurance (NAQA) te održala uvodno predavanje i predstavila riječko Sveučilište.

U dvodnevnom posjetu održanom u četvrtak i petak, 8. i 9. srpnja 2021. na Kampusu Sveučilišta u Rijeci te na Ekonomskom fakultetu sudjelovali su predstavnici sveučilišta angažirani u području osiguravanja kvalitete Sveučilišta u Rijeci.

Predstavljeni su procesi osiguravanja kvalitete koji se provode na Sveučilištu u Rijeci, kao i okvir za razvoj i procjenu e-kolegija. FMTU – Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija Sveučilišta u Rijeci predstavio razvoj i akreditaciju njihovog cross-border programa s naglaskom na izazove s kojima se susreću prilikom akreditacije. Predstavnici Pravnog fakulteta i Ekonomskog fakulteta i predstavili su svoje softvere. Predstavnici Učiteljskog fakulteta iznijeli su svoja iskustva, kao sastavnica riječkog Sveučilišta koja već nekoliko godina za redom najbolje procijenjena sastavnica od strane njihovih studenata.

Skip to content