KATEGORIJE

Sveučilište u Rijeci jedino u Hrvatskoj raspisalo natječaj za dodjelu subvencija za studentski smještaj

02.09.2019. / vijesti / studenti

Sveučilište u Rijeci raspisuje Natječaj – javni poziv za dodjelu subvencija za smještaj studentima Sveučilišta u Rijeci za 2019./2020. akademsku godinu.

Dodijeljeno će biti najviše 378 subvencija koje će se se isplaćivati semestralno za razdoblje od 1. rujna 2019. do 15. srpnja 2020. godine.

Za ovu mjeru Sveučilište u Rijeci osiguralo je 400 tisuća kuna u svom proračunu i time postalo jedino sveučilište u Republici Hrvatskoj koje dodatno, pored Ministarstva znanosti i obrazovanja, subvencionira smještaj studenata te tako olakšava pristup visokom obrazovanju.

Pravo prijave imaju Studenti Sveučilišta u Rijeci koji su ostvarili pravo na smještaj u studentskom naselju ”Trsat” temeljem Natječaja za ostvarivanje prava redovitih studenata na subvencionirano stanovanje u objektima smještaja Studentskog centra Rijeka i slobodnim kapacitetima učeničkih domova u akademskoj godini 2019./2020., a čiji ukupni mjesečni prihod po članu obitelji u prethodnoj kalendarskoj godini iznosi manje ili jednako 65% proračunske osnovice (2.161,90 kuna).

Javni poziv

Obrazac

Skip to content