KATEGORIJE

Sudjelujte u Danima Erasmusa 2020.

24.09.2020. / vijesti / eu projekti

Dani Erasmusa (Erasmus Days), prigodna godišnja proslava programa Erasmus+, najvećeg programa Europske unije namijenjenog obrazovanju, osposobljavanju, mladima i sportu, ove se godine održavaju od 15. do 17. listopada.

Međunarodni dionici iz područja odgoja i općeg obrazovanja, visokog obrazovanja, obrazovanja odraslih, strukovnog obrazovanja i osposobljavanja, mladih i sporta već tri godine obilježavaju Dane Erasmusa. Dani Erasmusa izvrsna su prilika da korisnici projekata informiraju sudionike, organizacije, udruge, mreže i inicijative, ali i širu javnosti o rezultatima mnogobrojnih projekata, o mogućnostima za uključivanje te nude nadahnuće za sudjelovanje u programu Erasmus+.

Kako sudjelovati?

Svaka organizacija, institucija ili projektni konzorcij koji koristi ili je koristio financiranje iz programa Erasmus + može slobodno organizirati različite vrste događaja, od konferencija, seminara ili izložbi fotografija do koncerata, radijskih emisija i digitalnih aktivnosti.

S obzirom na okolonosti pandemije koronavirusa Dani Erasmusa 2020. uglavnom će se sastojati od online događaja. To mogu biti online konferencije, webinari, internetski kvizovi, događaji uživo, podcasti ili online izložbe.

Ne propustite priliku da se uključite tijekom izdanja Erasmus Days 2020 i podijelite svoje Erasmus + iskustvo i rezultate projekta!

Dodatne informacije o postupku prijave, preporuke za komunikacijsku strategiju događaja, odabir tema i hrvatske verzije vizuala možete pronaći u komunikacijskom vodiču Agencije za mobilnost i programe EU, te na službenoj stranici Dana Erasmusa.

Skip to content