KATEGORIJE

Sudjelujte u javnim forumima o izradi Programa za mlade PGŽ-a

09.02.2021. / vijesti / sveučilište i društvo

Udruga mladih Društvo za istraživanje i potporu (DIP) za Primorsko-goransku županiju izrađuje Program za mlade Primorsko-goranske županije. Primorsko-goranska županija naručitelj je programa, a analizu prikupljenih podataka prepustila je vanjskim neovisnim stručnjacima, a u cilju unaprjeđenja položaja mladih u Primorsko-goranskoj županiji. Inicijativa za izradu Programa za mlade PGŽ-a došla je od Savjeta mladih PGŽ-a.

Rezultati dobiveni istraživanjem u prethodnim fazama izrade su temelj za prijedlog strateškog okvira, razvojnih smjerova i mjera za mlade, koji će u ovoj fazi biti analizirani na javnim forumima neposredno sa svim dionicima koji utječu na unaprjeđenje položaja mladih u PGŽ-u.

Aktivno sudjelovanje ključnih dionika je od neprocjenjive je važnosti za kvalitetu izrade programa, stoga se pozivaju mladi od 15 do 30 godina te ostali koji u svojem svakodnevnom radu susreću mlade u svim područjima rada na sudjelovanje u raspravama na javnim forumima.

Na javnim forumima možete sudjelovati na više načina:

1. pisanim putem, očitovanjem u radnim materijalima objavljenim na Facebook stranici (materijale možet preuzeti i na sljedećoj poveznici: https://jumboiskon.tportal.hr/…/6d59486c-4286-4d54-8b41…)
2. javno na online platformi ZOOM-u ovaj tjedan
3. uživo na dogovorenim javnim forumima za male grupe prema interesu i u skladu s mjerama zaštite od pandemije

Obvezno je prijaviti se na online javne forume na ZOOM platformi!

Prijavnica za sudjelovanje na 3 javna foruma s temama sadržanim u tri razvojna pravca (strateški prioriteti) se nalazi ovdje:

https://forms.gle/v8w64HUS8XTLVHQ68

Razvojni smjer – Društvena uključenost, dobrobit i zdravlje mladih

srijeda 10. veljače 2021. u 12 sati

Razvojni smjer – Kvalitetno obrazovanje, učenje i zapošljavanje mladih

četvrtak 11. veljače 2021. u 12 sati

Razvojni smjer – Uključivanje, povezivanje i osnaživanje mladih

petak, 12. veljače 2021. u 12 sati

Poveznica za online ZOOM javne forume bit će vam poslana na dan održavanja svakog pojedinačnog foruma 60 minuta prije održavanja.

Više možete saznati na mrežnim stranicama Udruge.

Skip to content