KATEGORIJE

Sveučilište u Rijeci raspisuje DRUGI Javni poziv za dodjelu jednokratne financijske pomoći studentima Sveučilišta u Rijeci iz područja pogođenih potresima

08.04.2021. / vijesti / stipendiranje i financiranj

Drugi Javni poziv za dodjelu jednokratne financijske pomoći studentima iz potresom pogođenih područjaPREUZMITE

Izjava o točnosti i istinitosti podataka FONDPREUZMITE

Prijave na Javni poziv zaprimaju se do ponedjeljka 3. svibnja 2021. godine u 12,00 sati.

Obrascu se pristupa putem sljedeće POVEZNICE upisivanjem korisničkih podataka u sustavu AAI@EduHr (e-adresa povezana s uniri korisničkim imenom npr. peric.pero@student.uniri.hr).

Dokumente koje prilažete molimo da imenujte na način da na početku upišete svoje prezime i ime, ​npr. “Peric_Pero_izjava”.

U slučaju da student nije u mogućnosti pristupiti prijavi upisivanjem svojih korisničkih AAI@EduHr podataka ili nema potrebne korisničke podatke, mora se javiti LDAP administratoru na svojoj sastavnici.

Popis i kontakti LDAP administratora za studente.

NOVO! POREZNI STATUS POMOĆI: Najnovijim dopunama Pravilnika o primjeni općeg poreznog zakona (NN26/2021) pomoći primljene temeljem ovoga Javnog poziva nemaju negativni utjecaj na porezni status studenata i njihovih roditelja/staratelja. Pomoći su neoporezive i ne utječu na porezni status pri ostvarivanju prava roditelja/staratelja na osobni odbitak za studente uzdržavane članove.

Skip to content
Virtualna sova UNIRI