KATEGORIJE

Talk show: Prioritise, organise and follow-up

14.09.2021. / vijesti / yufe

Svakog mjeseca YUFE održava razgovore o poduzetništvu koji omogućuju sudionicima da uče iz iskustva i savjeta stručnjaka u određenom području Europskog okvira kompetencija za poduzetništvo (EntreComp) radi promicanja poduzetničkog mišljenja. YUFE Talk Shows podijeljeni su u dva dijela: prvi je dio otvoren za sve, a drugi je usmjeren na studente koji će tako moći komunicirati s govornicima i razmijeniti svoja iskustva.

Sljedeći talk show pod nazivom Prioritise, organise and follow-up održat će se 24. rujna, a organizira ga Sveučilište Tor Vergata u Rimu.

Naslov predavanja: Prioritise, organise and follow-up
Sažetak: Prijedlozi i razmišljanja o važnosti stavova i praksi definiranja prioriteta i akcijskih planova, postavljanja kratkoročnih, srednjoročnih i dugoročnih ciljeva te prilagođavanja nepredviđenim promjenama.
Ciljana publika: otvoreno za sve
Datum i vrijeme (CET): 24. rujna 2021., 10:00 – 12:00
Jezik: engleski
Rok za prijave: 23. rujna 2021. (prijave putem poveznice)

Govornici su Massimiliano M. Schiraldi (professor of Operations Management, Tor Vergata University of Rome), dr. sc. Alessio Giuiusa (director, EU Process Engineering, Amazon) i gosp. Alessandro Di Pietro (director, Global Technology Platform Leader, Johnson & Johnson).

Sva predavanja i aktivnosti u sklopu YUFE Akademije dostupni su na sljedećoj poveznici.

Skip to content